Våre Tjenester


HELFOLIERING

Hva er foliering?

Bilfolie også ofte omtalt som «wrap», «vinyl» eller «bildekor» er en spesiell type klebrig folie som festes utenpå kjøretøyets originale lakk. Folien kan senere fjernes 100% uten å etterlate seg merker eller skader på lakken. Du kan foliere både deler eller hele bilen i samme farge, forskjellige farger og mønstre, i matt eller gloss stil og til og med fjerne chrome detaljer.


Vanligste finishen er Gloss, Satin og Matt. Våre leverandører tilbyr mange, mange forskjellige teksturalternativer, så hvis du vil ha en spesifikk Avery Dennison- eller 3M vinylfarge, er det sannsynlig at vi kan hjelpe deg med det. Og hvis ikke, har vi muligheten til å tilpasse glansen, eller nivået på satin, matt, metallisk eller glitter-strukturert laminering for deg.


Deretter bør du vurdere dekning. De fleste fargebytteomslag dekker den lakkerte overflaten som er synlig utenfra. Dørkarmer, innvendige lakkerte deler rundt bagasjerom og andre små innvendige områder som er lakkert, vil forbli i originalfargen. Husk at foliering av disse områdene krever at deler av kjøretøyet ditt blir demontert, noe som krever at personalet vårt bruker en del mer tid, noe som igjen betyr høyere kostnader for deg. Vil du fortsatt ha dette? Vi anbefaler alltid å holde det enkelt. I stedet for å øke budsjettet for disse områdene, kan du legge til keramisk forsegling for folie, oppgradere vinduene med den nyeste filmen vår som reduserer IR-strålene med 86%, eller andre oppgraderinger som virkelig vil gi verdi for deg.


Pris fra 24 990,-

PPF

Hva er PPF ? 

Paint Protection Film er en transparent film/folie  som leverer høy ytelse, og hjelper deg å beskytte bilen din mot riper, sand og smuss som virvler rundt på veiene. Beskyttelsesfilmen er svært holdbar, og er i tillegg selvreparerende. Filmen framstår som et uskyldig skjold.

Leveres med opptil 10års garanti mot sprekker, bobler eller misfarging.

Med denne filmen kan du eliminere bekymringen over å få steinsprut og småriper.


Pris fra: 9900,-

For mindre deler ta kontakt for pristilbud!  


PROFFSOTING AV RUTER

Hva er soting ? 

Strålene fra solen førerofte til at interiøret i bilen blir stekende hett. Ved å montere vindusfilmmed høy ytelse, kan du redusere overflatetemperaturen på interiøret med så mye som 16°C. Med vindusfilm blir kjøringen også mer komfortabel, du minsker belastningen på air conditioning-systemet og sparer drivstoff. Soting av bilruter bidrar også til tøffere utseende.Solfilm med UV-beskyttelseUltrafiolette (UV) stråler kan forårsake skade på på huden din og ikke minst på interiøret i bilen. Solfilmdanner en beskyttende barriere som blokkerer opp til 99,9% av UV-strålene. Dermed holder bilens interiør seg lenger og beskytterdeg ogdine passasjerer for uønsket UV-eksponering.


Er du håndverker, eller en privat personsom ofte har kostbart verktøyliggende i bilen? Da kan fargetonet vindusfilm være noe for deg. Ikke bare hindrer filmen innsyn, men den forsinker også prosessen dersom noen prøver å slå inn ruten. Verdt å tenke på.

Pris fra 3500,-